Konya SMMMO’dan yapılandırma semineri

Konya SMMMO’dan yapılandırma semineri
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (SMMMO) üyelerine ve stajyerlerine yönelik hazırlamış olduğu eğitim faaliyetleri kapsamında 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması (Af Kanunu) bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Konya Ticaret Odası seminer salonunda düzenlenen seminere Konya Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karapınar, Aksaray SMMMO Başkanı Melih Özan, Konya SMMMO yönetim kurulu ve çok sayıda mali müşavir katıldı. Seminer sunumu E. Baş Hesap Uzmanı Muzaffer Küçük ve E. Baş Hesap Uzmanı Ömer Çakıcı tarafından yapıldı.
Seminerin açılışında konuşan Konya SMMMO Başkanı Seyit Faruk Özselek, “Yapılandırmayla ilgili bilgilendirme seminerlerimize aralıksız devam ediyoruz. Daha önce Vergi Dairesi Başkanlığımız ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü ile düzenledik. Özellikle yapılandırmanın önemi ve daha iyi kavranması için yapılandırmayla ilgili üçüncü seminerimizi Konya Ticaret Odasıyla birlikte düzenliyoruz. Seminere verdikleri destekten dolayı Konya Ticaret Odası Başkanım Selçuk Öztürk Bey’e teşekkür ediyorum. Borçların yapılandırılmasıyla ilgili olarak 30 Haziran 2016 tarihine kadar olan borçları kapsayacak olan Kamu Alacaklarının Yeniden Yapılandırılması Piyasaları ekonomik yönden rahatlatacak bir uygulamadır. Bu nedenle mükelleflerimizin ve toplumun yapılandırmaya duyarlı şekilde yaklaşarak mevcut olan borçlarını indirimli şekilde ödemeleri kendilerine fayda sağlayacaktır” şeklinde belirtti.
Konya Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karapınar da, yapılandırmayla ilgili bilgilendirme konuşması yaptı.
Açılış konuşmalarının ardından katılımcılara E. Baş Hesap Uzmanı Muzaffer Küçük ve E. Baş Hesap Uzmanı Ömer Çakıcı tarafından 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması konusunda detaylı bilgilendirme yapıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.