Konya Store Konyaspor'a devrediliyor

Konya Store Konyaspor'a devrediliyor
Konyaspor Yönetim Kurulu, Konya Store’un kulübe devir edilmesi ilgili karar aldı. Konyaspor'dan yapılan açıklamada, bununla ilgili iş ve işlemlere başlanmış bulunulmaktadır dendi.


Bu süreç içinde Yönetim Kurulu içerisinden görevlendirilen kişiler devir işlemlerini takip edecek ve en kısa sürede Konya Store kulübümüzün bünyesine katılacaktır şeklinde açıklama yapıldı.

Konyaspor'dan Konya Store ile ilgli yapılan açıklama

Konyaspor Yönetim Kurulu, Konya Store’un kulübümüze devir edilmesi ilgili karar almış olup bununla ilgili iş ve işlemlere başlanmış bulunulmaktadır. Bu süreç içinde Yönetim Kurulumuzun içerisinden görevlendirilen arkadaşlarımız devir işlemlerini takip edecek ve en kısa sürede Konya Store kulübümüzün bünyesine katılacaktır.

Konya Store’un devri ile ilgili gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından, işletme kulübümüze kazandırılıp hiçbir şahıs ve kuruluşa verilmeyecektir. 

Kulübümüz bundan böyle taraftarımıza daha iyi hizmet verebilmek için Konya Store’nin tüm haklarını, işleyişini ve yönetimini elinde bulunduracaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur…

ATİKER KONYASPOR KULÜBÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.