Konya Tarım Fuarı'nın ziyaretçi sayısı açıklandı

Konya Tarım Fuarı'nın ziyaretçi sayısı açıklandı
Konya Tarım Fuarı'na ziyaretçi sayısı açıklandı Bu yıl 15’incisi düzenlenen ve sektördeki lider firmaları aynı çatı altında buluşturan Konya Tarım Fuarı sona erdi

Dünyanın dev markaları, Türkiye’nin en büyük üretici ve ihracatçı firmaları Konya’da buluştu. 15’inci Uluslararası Konya Tarım Fuarı, 50’nin üzerinde ülkeden binden fazla markanın katılımıyla gerçekleşti. 

5 günlük fuar süresince traktörden mekanizasyona, bitki beslemeden, bitki koruma ve hayvancılık ekipmanlarına kadar sektörle ilgili son teknoloji yenilikler, donanımlar ve ekipmanlar sergilendi.

Günde yaklaşık 60 bin kişinin ziyaret ettiği Tarım Fuarının toplam ziyaretçi sayısını Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk açıkladı. Öztürk "Konya Tarım Fuarı sektöründe Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın da 3. büyük fuarıdır. Toplam 304 bin 527 kişi ziyaret etti. 51 ülkeden 2 bin 184 yabancı ziyaretçi oldu. Bu fuar Konya'nın dünya çapında bir değeridir" dedi.

Tarım fuarının artık Konya’nın bir değeri olduğunun altını çizen Öztürk, daha fazla destek istedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.