Konya Tribünlerine "Sultanlar" geliyor

Konya Tribünlerine "Sultanlar" geliyor
Yıllardır Konyaspor'a tribünlerden destek veren, yaptığı görsel şovların yanı sıra özel koreografilerle sporseverlerin dikkatlerini üzerlerine çeken Nalçacılılar Taraftar Derneği de bu sene bayanlara tribünlerde ayrıcalık tanıyacak.

Konyaspor'un son yıllarda yakaladığı başarıya taraftar da kayıtsız kalmıyor. Yeni stadın yapım aşamasından sonra faaliyete girmesiyle adeta küllerinden doğan camia son iki yıldır doğrudan Avrupa kupalarında gruplarda kendine yer bulurken Ziraat Türkiye Kupası'nı da alarak başarısını taçlandırdı. Ligdeki ortalamanın üzerinde bir taraftar kitlesiyle tribünleri dolduran yeşil beyazlılar ulusal basında da sıkça konuşulur hale geldi.

Yıllardır Konyaspor'a tribünlerden destek veren, yaptığı görsel şovların yanı sıra özel koreografilerle sporseverlerin dikkatlerini üzerlerine çeken Nalçacılılar Taraftar Derneği de bu sene bayanlara tribünlerde ayrıcalık tanıyacak. Sayısı gün geçtikçe artan bayan taraftarlar bu kapsamda önümüzdeki sezon tribünlerde Nalçacılılar Tribün Sultanları ismiyle kuzey kale arkası tribününde yer alacak.

Dernek binasında yapılan istişare toplantıları sonucu Nalçacılılar Taraftar Derneği Başkanı İbrahim Apalı "Aslında daha önce hayalini kurduğumuz bu projeyi bu yıl hayata geçiyoruz. Şimdilik sayımız az olsa da kısa sürede ciddi rakamlara ulaşacağını tahmin ediyorum. İlerleyen süreçte farklı projelerle takıma nefes olmaya devam edeceğiz" dedi. (www.pusulahaber.com.tr / ÖZEL HABER)

 

ust-manset-(3).jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.