Konya’da 4 kapkaç şüphelisi yakalandı

Konya’da 4 kapkaç şüphelisi yakalandı
Plakasız otomobille bir günde 3 bayanın çantasını kapkaç yöntemiyle çalan 4 şüpheli polis tarafından yakalandı

 Konya’da plakasız otomobille bir günde 3 bayanın çantasını kapkaç yöntemiyle çalan 4 şüpheli polis tarafından yakalandı. 
Edinilen bilgiye göre, merkez Karatay ilçesinde dün 3 kadının 31 Ağustos'ta bir kadının çantalarının kapkaç yöntemiyle çalınması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Olayların gerçekleştiği bölgelerdeki güvenlik ve MOBESE kamera kayıtlarını incelemeye alan polis, civardaki görgü tanıklarının da ifadelerine başvurdu. Kapkaç olaylarına maruz kalan kadınların ve görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda kapkaçların olay esnasında plakası sökülmüş bir otomobille gerçekleştirildiği tespit edildi. Daha sonra kamera kayıtlarından yapılan detaylı incelemelerde otomobilin plakası tespit edildi. Ekipler, merkez Karatay ilçesi Çimenlik Caddesi’nde devriye gezerken plakası tespit edilen araca benzer bir otomobili görünce 'dur' ihtarında bulundu. İhtara uymayarak kaçan otomobildeki E.A. (25), M.T. (22), M.K. (22) ve R.A. (19), kovalamaca sonrasında yakalandı. Yapılan araştırmada şüphelilerin kapkaç olaylarına karıştıkları otomobilin kiralık olduğu belirlenirken, çaldıkları çantalardaki eşyalarla yakalanan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.