Konya'da alacak verecek kavgası: 1 yaralı

Selçuklu’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. Kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Aydınlıkevler Mahallesi Ziya Ülhak Caddesi üzerinde bulunan çarşıda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet Z. daha önceden alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan emlakçı Harun G.’nin işyerine geldi. İkili arasında tekrar alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucu Ahmet Z. yanında getirdiği silahla Harun G.’yi yaralayarak olay yerinden kaçtı. Ayağından yaralanan Harun G. yakınları tarafından özel araçla hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Polis ekipleri olaya karışan Ahmet Z. ve yanında bulunan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. Olay sonrası kaçan Ahmet Z.’nin otomobili ise çekiciyle otoparka çekildi. İki grup arasında çıkan silahlı kavga ise bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. (İHA)

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar