Konya'da bir kişinin öldüğü silahlı kavgada gelişme

Konya'da bir kişinin öldüğü silahlı kavgada gelişme
Taraflar arasındaki kavganın "omuz atma" meselesinden çıktığı iddia edildi.

Konya'da iki grup arasında "omuz atma" meselesinden çıktığı iddia edilen, bir kişinin öldüğü 5 kişinin de yaralandığı kavgayla ilgili gözaltına alınan 5 zanlıdan biri tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ali Sönmez'in öldüğü silahlı kavgaya ilişkin soruşturma çerçevesinde, olayda yaralanan ve tedavileri tamamlanan Niyazi H, Bayram H, Celal R. ve Yaşar N. ile kavgaya karıştığı belirlenen Mehmet Ali Y'yi gözaltına aldı.

Zanlıların ifadelerinde, tartışmanın omuz atma meselesinden çıktığını belirttikleri öğrenildi.

İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan Bayram H. savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan tabancayı kullandığı öne sürülen Niyazi H. tutuklandı, Mehmet Ali Y, Celal R. ve Yaşar N. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Merkez Selçuklu ilçesi Rauf Denktaş Caddesi'nde, 3 gün önce iki grup arasında tartışma çıkmış, silahlı kavgaya dönüşen olayda Ali Sönmez olay yerinde hayatını kaybederken, Niyazi H, Bayram H, Faruk S, Celal R. ve Yaşar N. silahla yaralanmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.