Konya'da Darbe Girişimine Tepki Sürüyor

Konya'da Darbe Girişimine Tepki Sürüyor
15 Temmuz günü yapılan darbe girişiminin ardından Konya’da binlerce vatandaş darbe girişimine tepki göstermeyi sürdürüyor.

FETÖ terör örgütünün darbe girişiminin ardından Konya’da demokrasi nöbeti devam ediyor. Mevlana Meydanı’nda demokrasi nöbetine katılan vatandaşlara video konferansla seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “FETÖ terör örgütü, ne yazık ki kendi paralarıyla almış olduğu tanklarla silahlarla bu milletin evlatlarını haince vurmaya çalıştılar. Bununla kalmadılar tanklarla bu milletin evlatlarını paletlerin altında bırakarak ezdiler, şehit ettiler. Fakat biz şunu biliyoruz, şuna inanıyoruz, şehadet bizler için peygamberlikten sonra en yüce makamdır. Ben milletimin şehadete gülerek koştuğunu gördüm. Milletimi meydanlara davet ettiğim anda milyonların meydanları nasıl doldurduğunu gördüm.” şeklinde konuştu. Konuşmasında Konyalılara seslenen Cumhurbaşkanı Konya’nın her zaman vefalı davrandığını belirterek, biz bitti diyene kadar meydanlarda olmaya devam edin mesajını verdi.
20160721aw805990_04.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.