Konya'da Drag Yarışı Heyecanı

Konya'da Drag Yarışı Heyecanı
Konya'nın ev sahipliğinde organize edilen drag yarışları büyük ilgi gördü. 13-14 Ağustos'ta düzenlenen yarışlarda, Türkiye genelinden...

 Konya'nın ev sahipliğinde organize edilen drag yarışları büyük ilgi gördü.

13-14 Ağustos'ta düzenlenen yarışlarda, Türkiye genelinden 41 yarışçı hünerlerini sergiledi. 6 farklı klasmanda yapılan yarışta, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Mersin, Konya, Adıyaman, Eskişehir ve Kayseri illerinden yarışçılar yer aldı.

Aynı grupta kura ile eşleşen iki otomobilin aynı anda start alarak düz asfalt bir zeminde 1/4 mil (402 metre) uzunluğunda bir parkuru en kısa zamanda bitirmesi prensibine dayalı ABD kökenli bir yarış olan drag yarışları, özellikle son yıllarda Türkiye'de de düzenleniyor.

Düzenlenen yarışlar sonucunda kategorilere göre Antalya'dan Serdar Özen, İstanbul'dan Fatih Bilal Danış, Mersin'den Mehmet Kuzu, Ankara'dan Ziya Ayanlar ve yine Ankara'dan Yasin Tolga Kara birinci oldu.

 

1502787837_2017_08_13_photo_00000463.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.