Konya'da eğitime destek

Konya'da eğitime destek
Konya'da eğitime hayırsever desteği devam ediyor. İşadamı Ahmet Aydın tarafından Kadınhanı ilçesine 12 derslikli okul ve spor solunu kazandırıldı

Konya'da eğitime hayırsever desteği devam ediyor. İşadamı Ahmet Aydın tarafından Kadınhanı ilçesine 12 derslikli okul ve spor solunu kazandırıldı. Ziya Aydın Anadolu İmam Hatip Lisesi ile spor ve konferans salonunun açılışı dualarla yapıldı.

Kadınhanı ilçesinde gerçekleşen açılışa Konya Valisi Yakup Canbolat, İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Kadınhanı Kaymakamı Ercan Çiçek, Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Nuri Ödük, Kadınhanı İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Halil Özcan, Hayırsever İşadamları Ahmet Aydın ile Ahmet Topçuoğlu katıldı.

Açılış töreninde konuşan Hayırsever işadamı Ahmet Aydın, her zaman ülke ve millet için fedakârlık yapmaya hazır olduklarını ifade ederek, yetkililere teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy ise işadamı Ahmet Aydın'a ve eğitime katkı sunan bütün hayırseverlere teşekkür ederek, “Bu anlamda, bu hayırlı işi yapan ve babasının ismini bu müstesna kurumda yaşatan değerli işadamı Ahmet Aydın, inşallah bu hizmetle,
hem kıyamete kadar sürecek bir sadaka-i cariye hem tüm topluma dalga dalga yayılacak ilim
hem de hayır dua eden salih çocuklar yetiştirilmesine vesile olmuş olacak.Bu vesileyle okul yaptırmak gibi cehaletin imhası yolunda atılan bu büyük adımı takdirle karşılıyor ve hayırsever Ahmet Aydın'a tekrar şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Gürsoy ayrıca doğru din öğretiminin önemine de değinerek, İmam Hatip Okullarının bu konuda çok önemli bir eksiği giderdiklerini dile getirdi.

Konya Valisi Yakup Canbolat ise hayırsever işadamı Ahmet Aydın’a teşekkür ederek, eğitime yapılan katkıların önemine değindi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.