Konya'da Elektrik Kesintisi Darbe Endişesine Yol Açtı

Konya'da Elektrik Kesintisi Darbe Endişesine Yol Açtı
Konya'da teknik bir arıza nedeniyle kısa süreli elektrikler kesilince, darbe girişimi olduğunu düşünen bazı vatandaşlar ellerinde bayraklarla valilik binası önünde bir araya geldi

KONYA (AA) - Konya'da teknik bir arıza nedeniyle kısa süreli elektrikler kesilince, darbe girişimi olduğunu düşünen bazı vatandaşlar ellerinde bayraklarla valilik binası önünde bir araya geldi.

Alınan bilgiye göre, teknik bir arıza nedeniyle saat 21.18'de kent genelinde elektrik kesintisi yaşandı.

Kesintinin darbe girişimi nedeniyle yapılmış olabileceğini düşünen bazı vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla valilik binası önünde toplandı.

Bu arada Vali Yakup Canbolat, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, ''TEİAŞ hatlarında yine teknik bir arıza oluştu. TEİAŞ ekipleri arızaya müdahale ediyor. Kısa zamanda elektrikler verilecektir. İyi akşamlar'' ifadelerine yer verdi.

Yaklaşık 20 dakika sonra şehre yeniden elektrik verilmeye başlandı. Valilik önünde toplanan vatandaşlar da polisin uyarısıyla dağıldı.

30 Ağustos'ta, Konya’da teknik bir arıza nedeniyle oluşan elektrik kesintisinin ardından bazı vatandaşlar valilik binası önünde toplanmış, kalabalık, Vali Canbolat'ın herhangi bir olumsuzluk bulunmadığına ilişkin açıklamaları üzerine alandan ayrılmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.