KONYA'DA ENTERNASYONEL KAVGA: 3 YARALI

KONYA'DA ENTERNASYONEL  KAVGA: 3 YARALI
Konya'da Sudan, Türk ve Suriyeli vatandaşların karıştığı kavgada 3 kişi bıçakla ve darp edilerek yaralandı.

Konya'da Sudan, Türk ve Suriyeli vatandaşların karıştığı kavgada 3 kişi bıçakla ve darp edilerek yaralandı. Polis birbirlerine saldıran grubu biber gazı kullanarak etkisiz hale getirdi. Göğsünden bıçakla yaralanan Sudanlı Abdülcabbar'ın küçük kızını kucağına alarak ambulansa binmek istememesi dikkat çekti.

kavga.jpg

Olay, saat 21.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Şükran Mahallesi Gürcü Hatun Sokak içerisinde meydana geldi. İddiaya göre çoğunluğu Sudanlı vatandaşların oluşturduğu sokak içerisinde aralarında Türk ve Suriyelilerinin de bulunduğu grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Sudanlı oldukları öğrenilen Abdülcabbar ile Harun isimli 2 kişi bıçakla bir kişi ise darp edilerek yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri kavga etmeye devam gruba biber gazı kullanarak grubu güçlükle ayırdı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

'AMBULANSA BİNMEK İSTEMEDİ'

Ambulansa binmek istemeyen Sudanlı Abdülcabbar küçük kızını kucağına alarak olay yerinden gitmek istedi. Göğüs bölgesinden yaralanan Abdülcabbar polisin tüm çabalarına rağmen ikna olmadı. Polis yaralı Sudanlıyı güçlükle ambulansa bindirdi. Abdülcabbar'ın isteği üzerine eşi ve çocuğuda ambulansa alındı. Olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenilirken, polis bir kez daha aynı olayın yaşanmaması için çevrede güvenlik önlemi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.