Konya'da eski ve yeni esnaf odaları başkanları bir araya geldi

Konya'da eski ve yeni esnaf odaları başkanları  bir araya geldi
Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) bünyesinde hizmet veren eski ve yeni oda başkanları düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) bünyesinde hizmet veren eski ve yeni oda başkanları düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. 
KONESOB’un ev sahipliğinde bir restorantta gerçekleştirilen yemek programında bir araya gelen eski ve yeni başkanlar, yemek öncesi sohbet edip fotoğraf çektirdiler. 
Yemek programında konuşan KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, “Değerli başkanlarım hepiniz hoşgeldiniz, ayaklarınıza sağlık. Adil başkan ile otururken, aklımıza eski başkan ile yeni başkanları bir araya getirme fikri geldi. Adil başkana, ‘ben de bu teşkilatın içindeyim, ama çoğu eski başkanı tanımıyorum. Sen bu yemek programına vesile ol bende ev sahipliği yapayım' dedim. Adil başkanla bir liste yaptık sizleri davet ettik. Sizler de bu davetimizi kırmadınız geldiniz. İnşallah bu bir başlangıç olacak. Bundan sonra eski ve yeni başkanlarımızı her sene bu şekilde Konya’da misafir edeceğiz. Belki aranızda ufak tefek kırgınlık olabilir bu da barışmanıza vesile olur, helalleşirsiniz” dedi.
Konya Kahveciler ve Büfeciler Odası Eski Başkanı Hüseyin Menekşe de, "Değerli arkadaşlarım, sizleri gördük memnun olduk. Birlik Başkanımız Ali Osman beye çok teşekkür ederiz. Gerçekten bizi mutlu etti. Sizlerin adına eski eski yöneticiler adına kendilerine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Konya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Eski Başkanı Adil Yüknü ise, “Biz başkalarından duyuyoruz, filan adam ölmüş diye. Neden başkasından duyalım. Birbirimizin cenazesine gidemediğimiz zamanlar oluyor. Haberimiz olmuyor. Birliğin bir görevlisi herkesin cep telefonu numarasını alıp mesaj sistemine eklerse daha memnun oluruz. Birlik başkanına ve gelen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Yenilen yemeğin ardından program sona erdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.