Konya'da Farkındalık Eğitimi

Konya'da Farkındalık Eğitimi
TÜRMOB tarafından Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası üyelerine yönelik olarak farkındalık eğitim programı düzenlendi.Oda binasında gerçekleştirilen programda...

TÜRMOB tarafından Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası üyelerine yönelik olarak farkındalık eğitim programı düzenlendi.

Oda binasında gerçekleştirilen programda oturum başkanlığını Konya SMMMO Başkanı İsmail Turan yaptı.

Turan, farkındalık eğitimi kapsamında meslek mensuplarının mesleki hizmet ve kalite esasları, haksız rekabetle mücadele yazılımı, etik eğitimi ve etik sözleşme konularında bilgilendirileceğini belirtti.

Meslekteki en önemli sorunlardan birisi olan haksız rekabetin engellenmesine yönelik çalışmalara her zaman destek verdiklerini, bu desteğin aralıksız devam edeceğini ifade eden Turan, "Haksız rekabetle ilgili yenilikleri meslektaşlarımız başarıyla uygularsa mesleğimiz yeni bir vizyon yeni bir bakış açısı kazanacaktır" dedi.

Programda daha sonra İzmir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Feyzullah Topçu, TÜRMOB Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu üyesi Mustafa Erdem, TÜRMOB Etik Komitesi üyesi Latif Taş ve Halim Bursalı, haksız rekabetin önlenmesi adına yapılması gerekenleri anlattı. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.