KONYA'DA HAKEM SKANDALI!

KONYA'DA HAKEM SKANDALI!
İşitme Engelliler Süper Ligi’nde Konya İşitme Engelliler ile Antalya Büyükşehir Belediyesi İşitme Engelliler arasında oynanan mücadelede hakem skandalı yaşandı. İl Hakem Komitesi, maça hakem atamayı unuttu!

İşitme Engelliler Süper Ligi’nin 2. haftasında dün oynanan Konya İ.E ile Antalya İ.E maçına, İl Hakem Komitesi tarafından hakem atanmadığı ortaya çıktı. 11.00’da başlaması gereken mücadele, sonradan hakem bulunması ile 11.40’ta başladı.

MİLLİ TAKIM TEKNİK DİREKTÖRÜ ÇÖZDÜ

Hakem atama skandalı üzerine, Federasyon Temsilcisi Bayram Akyer ve oyuncu izlemek için Konya’da bulunan İşitme Engelliler Milli Takımı Teknik Direktörü Ali Metin, İl Temsilcisi Hacı İbrahim Samur’u arayıp sorunu çözmesini istedi. Samur’un devreye girmesiyle hakemler ayarlandı. Uğur Doğan, Hasan Dikener ve İbrahim Bakış hakem üçlüsünün gelmesiyle maç 40 dakika beklemenin ardından başladı. (Emre Tanrıver)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.