Konya'da, Off-Road şenliği

Konya'da, Off-Road şenliği
KONYA (AA) - Osmaniye Belediyesi tarafından bu yıl 2. Off-Road Şenliği kapsamında düzenlenen yarışlarda, Haceli Şam, F-3 kategorisinde birinci oldu.Samet...

KONYA (AA) - Osmaniye Belediyesi tarafından bu yıl 2. Off-Road Şenliği kapsamında düzenlenen yarışlarda, Haceli Şam, F-3 kategorisinde birinci oldu.

Samet Aybaba İzci Kampı yanındaki Dereobası yolu kenarında belediye tarafından yaptırılan özel off-road pistinde düzenlenen ve iki gün boyunca devam eden yarışmaya Türkiye’nin çeşitli illerinden 120 pilot araçlarıyla katıldı.

Konya'dan, 9 pilotun rakipleriyle birlikte birincilik için mücadele verdiği yarışlarda, Beyşehirli pilot Haceli Şam, F-3 kategorisinde rakiplerini geride bırakarak ipi göğüsledi.

Yarışlarda birinci olan Şam, kupa ve cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

Şam, gazetecilere yaptığı açıklamada, Osmaniye'de elde ettiği birincilikle hem Konya hem de Beyşehir’i başarıyla temsil ettiğine inandığını belirterek, "Türkiye’nin değişik illerinde değişik tarihlerde elde ettiğimiz şampiyonluklara Osmaniye’de bir yenisini daha eklediğim için çok mutluyum. Osmaniye’deki off-road yarışları hayli çekişmeye sahne oldu. Hedefim zaten birincilikte ve amacıma ulaştığım için çok mutluyum." diye konuştu.

Konya'da, Off-Road şenliği

Konya'da, Off-Road şenliği

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.