Konya'da "Sivil Toplum Buluşmaları" Programı

Konya'da "Sivil Toplum Buluşmaları" Programı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan:- "Sivil toplum kuruşlarını dinlemeye geldik. Sizlerden aldığımız bilgi, deneyim ve görüşleri de yukarıdaki büyüklerimize iletelim"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, "Sivil toplum kuruşlarını dinlemeye geldik. Sizlerden aldığımız bilgi, deneyim ve görüşleri de yukarıdaki büyüklerimize iletelim." dedi.

Karacan, partisinin Konya İl Başkanlığınca bir otelde düzenlenen "Sivil Toplum Buluşmaları" programında yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarının toplum ve siyaset için önemli unsurlar olduğunu söyledi.

İş dünyasında ve sivil toplum örgütlerinde uzun yıllar görev yaptığını dile getiren Karacan, Türkiye'ye ve AK Parti davasına hizmet ettiğini aktardı.

Karacan, sivil toplum örgütlerinin demokrasi ve Türkiye için çok önemli olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Sivil toplum örgütlerinin tabana ne kadar vakıf olduğunu ve tabanın sesi olarak, bu sesin yukarıya nasıl yansıtılması gerektiğini bilen bir kardeşinizim. Sivil toplum kuruşlarını dinlemeye geldik. Sizlerden aldığımız bilgi, deneyim ve görüşleri de yukarıdaki büyüklerimize iletelim."

Vatandaşlar ile iktidar arasında köprü vazifesi görmek istediklerini belirten Karacan, şunları kaydetti:

"Bizlerin yapabileceği budur. Sayın Genel Başkanımız olsun, Başbakanımız olsun hep bunu söylüyor. Sorunu başka yerlere sevk etmek değil, yerinde çözmek ve bizzat ilgilenmek için elimizden geleni yapacağız. Konya'nın Türkiye'de ve iş dünyasında sanayi, ticaret ve tarımda ne kadar önemli olduğunu bilen bir kardeşinizim. Konya'nın bir şekilde yan yana gelebildiği zaman neler yapabileceğini ve gücünü de biliyorum. O yüzden Konya her zaman örnek gösterdiğim şehirlerden biridir."

Toplantı, daha sonra basına kapalı devam etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum