Konya’da uçuşlar ne zaman başlayacak?

Konya’da uçuşlar ne zaman başlayacak?
Konya’da hava trafiğinin 25 Temmuz’da yeniden başlayacağı öğrenilirken, uçuşu olan vatandaşlar için çok önemli bir uyarı da geldi

TÜRSAB Başkanı Kazım Yanar, Pusula’ya yaptığı açıklamada, Konya Havaalanı’nın 25 Temmuz Pazartesi gününe kadar kapalı kalacağını söyledi. 15 Temmuz Askeri Kalkışmasının ardından alınan güvenlik tedbirleri ve Hava Üssü’ne yapılan operasyonlar nedeniyle Konya hava trafiği bir süreliğine kapatılmıştı.

Bölgedeki çalışmaların sürdüğünü ifade eden TÜRSAB Başkanı Kazım Yanar, “Konya Havaalanı 25 Temmuz itibariyle hizmete yeniden açılacak. Belirtilen güne kadar uçuşlar karşılıklı iptal” dedi.

Yanar, 25 Temmuz için de uyarılarda bulunarak, “Bilindiği gibi kamu görevlilerinin yurtdışına çıkışı kontrol altında. Uçuşu olan vatandaşlarımızın kontroller dolayısıyla 4-5 saat önceden havaalanında olmasını istiyoruz. Herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için bu hususe dikkat edilmeli” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum