Konya'da Uyuşturucu Operasyonu

Konya'da Uyuşturucu Operasyonu
Kent merkezinde belirlenen adrese yapılan baskında, büyük bölümü yakılmış 540 gram esrar maddesi ele geçirildi- Gözaltına alınan şüphelinin, kentte 11 gün önce uyuşturucu madde satışının önüne geçmek için yapılan yürüyüşe katıldığı öğrenildi

Konya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüphelinin, 11 gün önce uyuşturucu madde satışını önlemek için yapılan yürüyüşe katıldığı belirlendi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, kent merkezinde belirlenen bir adrese operasyon düzenledi.

Evde yapılan aramalarda, büyük bölümü yakılmış 540 gram esrar maddesi ele geçirildi. Ev sahibi Gökhan K, "uyuşturucu madde ticareti yaptığı" iddiasıyla gözaltına alındı.

Şüphelinin, 8 Temmuz Cumartesi günü, merkez Karatay ilçesindeki Doğanlar Mahallesi'nde uyuşturucu madde satışının önüne geçmek için yapılan ve "mahallemizde uyuşturucu istemiyoruz" sloganlarının atıldığı yürüyüşe katıldığı belirlendi.

Şüpheli Gökhan K'nın mahalle muhtarlığının birinci azası olduğu da tespit edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.