Konya'da zorlu mücadele!

Konya'da zorlu mücadele!
Liglere verilen milli aranın ardından ilk maçına çıkacak Atiker Konyaspor, pazar günü saat 19.00’da evinde Bursaspor’u konuk edecek.

Spor Toto Süper Lig’in 26. hafta maçında Atiker Konyaspor, Büyükşehir Belediye Stadyumunda Bursaspor’u konuk edecek. Milli arada enerji ve moral depolayan yeşil beyazlılar, Fenerbahçe galibiyetini evinde Bursaspor’u da yenerek taçlandırmak istiyor.

Douglas oynayamayacak 

İlk maçta deplasmanda 2-0 mağlup oldukları rakibinden rövanşı almanın hesaplarını yapan Atiker Konyaspor’da sakatlığı bulunan Barry Douglas, yarınki maçta takımını yalnız bırakacak. İskoç sol bekin hafta içinde yapılan antrenmanda arka üst adalesinde yeniden zorlanma ve kanama tespit edildi. Douglas’ın yerine Mehmet Uslu’nun görev alması bekleniyor.

Atiker Konyaspor ile Bursaspor Süper Lig’de pazar günü 28. kez karşılaşacak. Konyaspor, pazar günü evinde ağırlayacağı Bursaspor ile daha önce Süper Lig’de 27 kez karşı karşıya gelmişti. İki takımın rekabetinde konuk ekibin galibiyetlerde üstünlüğü bulunuyor. Oynanan 27 maçta Konyaspor 7 galibiyet, 8 beraberlik ve 12 yenilgi aldı. Ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan maçı Bursaspor 2-0 kazanmıştı.

Karşılaşmada Ali Palabıyık düdük çalacak

Atiker Konyaspor - Bursaspor karşılaşmasında Ali Palabıyık düdük çalacak. Palabıyık, Atiker Konyaspor’un daha önce 8 maçını yönetti. Palabıyık, bu sezon Atiker Konyaspor'un deplasmanda 3-2 yendiği Alanyaspor maçında golden sonra yaşadığı sevinç nedeniyle Riad Bajic’i çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına göndermişti. Bu karar Konyaspor cephesinde büyük tepkiyle karşılanmıştı.

Maçta kitap kampanyası 

Atiker Konyaspor yönetimi, Bursaspor maçı için stada gelecek olan taraftarlardan kitap talep etti. Karşılaşmayı izlemeye gelecek olan taraftarların vereceği kitaplar, Türkiye'nin farklı bölgelerindeki kütüphanelere gönderilecek. Özelikle kitaplara ulaşma konusunda zorluk yaşayan bölgelere kitapların gönderileceği belirtilirken, Atiker Konyaspor taraftarlarının da bu projeye yoğun ilgi gösterdiği öğrenildi.

Atiker Konyaspor ile Bursaspor arasındaki zorlu karşılaşma saat Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda saat 19:00'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.