Konya'daki damat dehşetinde yeni ayrıntılar

Konya'daki damat dehşetinde yeni ayrıntılar
Boşanma aşamasındaki eşi, kayınvalidesi ve kayınbabasını öldürdüğü iddia edilen damadın, 7 yaşındaki kızını kaçarken yanında götürdüğü, cinayet sonrası da oğluna mesaj gönderdiği öğrenildi.

Selçuklu ilçesindeki evlerinde, boşanma aşamasındaki eşi Yasemin A, kayınbabası Behram Yıldız ile kayınvalidesi Fatma Yıldız’ı av tüfeğiyle öldürdüğü iddia edilen Erdal A’nın yakalanması için başlatılan çalışmalar sürüyor. 

Polisin incelemeleri sonunda iki çocuk babası olan Erdal A’nın olaydan sonra oğlu Emre’ye, “Anneni, nineni ve dedeni vurdum. Koş, belki yetişirsin” şeklinde bir mesaj gönderdiği tespit edildi.

Şüphelinin, 7 yaşındaki kızı Sudenaz’ı alıp olay yerinden kaçtığı öne sürülüyor. 

Bu arada Erdal A’nın sosyal medya hesabındaki paylaşımları da dikkat çekiyor. 

Şüphelinin kızının fotoğraflarının bulunduğu bir paylaşıma, “Seni çok seviyorum canim kızım. Tam bir yıl önce bugün kopardılar seni benden. Ama Allah büyük kızım. Abini kurtardım aldım,inşallah seni de en kısa zamanda kurtarıp alacam” diye yazdığı görüldü. 

Erdal A’nın başka bir paylaşımındaki tabanca ve üzerinde yazılı mesaj da dikkat çekti.

1495010112.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.