Konya’daki feci kazanın görüntüleri dehşeti anlatmaya yetti

Konya’daki feci kazanın görüntüleri dehşeti anlatmaya yetti
Konya’da şehir merkezinde meydana gelen, 1 kişinin ölümü 4 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasının oluş anı kamera yansıdı. Kameradaki görüntüler ise kazaya davetiye çıkaran ihlali ortaya koydu

Yeni İstanbul Caddesi Otogar istikametinden Beyşehir Caddesi istikametinde 3 aracın karıştığı, 1 kişinin ölümü, 5 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası kameralara anbean yansıdı. Kamera görüntüleri, trafik kazasının oluş nedenini ve ihlalin getirdiği acı sonucu ortaya koymaya yetti.

Konya'da takip mesafesine uymayarak karşı şeride geçen kamyonet dehşet saçtı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı.

TAKİP MESAFESİNİN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞU ACI BİR ŞEKİLDE ANLAŞILDI

Saat 11:30 sıralarında kamyonet sürücüsü Y. D. Yeni İstanbul Caddesi, otogar istikametinden Beyşehir Caddesi istikametine seyrederken yakın mesafede seyir ettiği önündeki araca çarpmamak için sola doğru manevra yapması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüj üzerinden karşı yöne geçti.

Karşı yöne geçen kamyonet önce karşı yönden gelen otomobile ardından da kamyonete çarptı. Meydana gelen kazada otomobilin sürücüsü ve karşı şeride geçen kamyonette yolcu konumunda bulunan 3 kişi hafif şekilde yaralanırken aynı araç içerisindeki Fidan Ux (59) vefat etti. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.