Konya’daki yakılmış ceset olayının zanlıları yakalandı

Konya’daki yakılmış ceset olayının zanlıları yakalandı
Konya'da 31 Mayıs'ta yol kenarında iki yanmış ceset bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturmada 2 kişi gözaltına alındı.

Konya’da 31 Mayıs'ta yol kenarında iki yanmış ceset bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturmada 2 kişi gözaltına alındı.
Konya’nın Kulu ilçesinde 31 Mayıs’ta meydana gelen olayda yol kenarında naylona sarılmış ve yanmış vaziyette bir erkek ile kadın cesedi bulunmuştu. Yapılan çalışmalarda cesetlerin Tuncay Gök (36) ile Nazan Şahin’e (44) ait olduğu belirlenmiş ve jandarma ekiplerince olayın aydınlatılmasına yönelik çalışma başlatılmıştı. Ankara İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timleri (JASAT) ekipleri, olayın şüphelileri Ç.K. ve F.K. isimli şahısları Mamak’ta yakalayarak gözaltına aldı.

TURGAY GÖK TOPRAĞA VERİLDİ

Konya’da cesedi yanmış halde bulunan Turgay Gök (36) Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı.
Konya Kulu’da Nazan Şahin (44) ile birlikte yakılmış cesetleri yol kenarında bulunan Tunca Gök, için memleketi Ankara’nın Bala ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Turgay Gök’ün cansız bedeni Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kartaltepe Mahalle Mezarlığında toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturmanın ise çok yönlü sürdürüldüğü aktarıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.