#KonyadaKüfürYokCezaVar

#KonyadaKüfürYokCezaVar
Konyasporlu taraftarlar sosyal medyada PFDK'nın verdiği tribün kapatma cezasını #KonyadaKüfürYokCezaVar etiketi ile protesto etti. Nalçacılılar grubu ise Adliye'de suç duyurusunda bulunacak

 Konyasporlu taraftarlar sosyal medyada PFDK'nın verdiği tribün kapatma cezasını #KonyadaKüfürYokCezaVar etiketi ile protesto etti.

Öte yandan Nalçacılılar Grubu bugün adliyede suç duyurusunda bulunacak. Nalçacılılar grubundan yapılan açıklama şu şekilde:

Spor Kamuoyuna Duyurulur

Son oynanan Kasımpaşa mücadelesinde kardeş takımımız Kasımpaşaspor'a sözde ettiğimiz küfürler nedeniyle kendi sahamızda oynayacağımız Beşiktaş karşılaşmasında Kuzey Tribünü'nüne girişler blokelenmiş ve Konyaspor'umuza da 100.000 TL para cezası verilmiştir.

Verilen bu haksız cezanın mimarı olan TFF temsilcisi Mahmut Kayhan hakkında BUGÜN cuma namazına müteakip Adliye'ye suç duyurusunda bulunulacak ve konu ile alakalı basın açıklaması yapılacaktır.

Tüm Konya'lılar Davetlidir

Saygılarımızla

Nalçacılılar Taraftarlar Derneği

İşte o paylaşımlardan bazıları:

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.