KONYA'DAN BİR MUCİZE DAHA ÇIKTI !

KONYA'DAN BİR MUCİZE DAHA ÇIKTI !
Balıkçılar tarafından pazar tezgahının üzerinde Arapça harflerle ‘Allah’ yazan kadife balığı görenleri hayrete düşürüyor.

Konya Merkez Selçuklu ilçesinde bulunan salı pazarında Yeşir Marina Balıkçılık’da sergilenen balık, vatandaşların büyük ilgisini çekti.

Balıkçı tezgahının önünde balık halinden satın aldıkları balıkların kadife balık cinsinden  bir tanesinin üzerinde ‘Allah’ yazısı çıktığını ifade eden Balıkçı (18)yaşındaki Muhammed Ali Sucu, balığın üzerinde gördüğü yazı karşısına hayrete düştüğünü ve ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığını söyledi.

Sucu,  sabah satmak için getirdiğimiz balıkların içinde bulunan Kadife tatlı su balığının üzerinde dikkat çeken bir yazı fark ettim ve elime aldığımda o yazının Allah yazısı olduğunu gördüm ve hayrete düştüm.

Balığın üstende böyle bir yazı görmek beni şaşırttı. Acaba kalemle mi yazıldı diye defalarca üzerine su tuttum, ancak yazı kaybolmadı, daha çok belirginleşti..

Sucu,çünkü normalde koyunların üstünde yazdığını görmüştüm fakat böyle bir şeyle ilk kez karşılaşıyorum,sosyal medyada böyle şeyleri görüyordum ama inandırıcı gelmiyordu bizzat kendim böyle bir şeyle karşılaşınca inandım.

 

Balığı herkesin görmesi için sergilemeye devam edeceğiz” dedi. (Zed Haber)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.