Konya'dan Samsun’a bir transfer daha

Konya'dan Samsun’a bir transfer daha
Atiker Konyaspor ile Samsunspor arasında transferde sıkı ilişkiler devam ediyor. TFF 1. Ekibi Samsunspor, Abdülkerim’in ardından Halil İbrahim’i de kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Konyaspor da transfere olumlu bakıyor

Yönetimsel anlamda zor günler yaşayan Atiker Konyaspor, saha içi organizasyonlarına bu durumu yansıtmamaya çalışıyor. Yeşil-beyazlılar, transferin son günlerine girilirken, şişen kadrosunu daraltmak için çalışıyor. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın raporu doğrultusunda bazı oyuncuları kiralık göndermeyi planlayan yeşil-beyazlılar, gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Atiker Konyaspor son transferlerle 33 kişiye çıkan kadrosunu kiralıklarla daraltmanın peşinde.

HALİL İBRAHİM’İN TALİBİ ÇOK

Atiker Konyaspor’da kiralık gönderilecek oyuncular arasında popülaritesi en yüksek olan isim Halil İbrahim Sönmez. Eze ve Evouna transferiyle beraber forvet bölgesinde ciddi bir şişkinlik yaşayan Atiker Konyaspor’da Halil İbrahim’in transferine onay çıkmıştı. Birkaç takım Halil İbrahim ile ilgilenirken, bu konuda en ciddi girişim Samsunspor’dan geldi.

SAMSUNSPOR’A ONAY

Atiker Konyaspor ile Samsunspor arasında transfer ilişkileri oldukça samimi ilerlerken, Karadeniz temsilcisi Halil İbrahim için de Konyaspor’un kapısını çaldı. Yeşil-beyazlı yönetim Akçay’ın da onayını alarak, Samsunspor’a olumlu yanıt verdi. Samsunspor Başkan Yardımcısı Rüştü Araboğlu da Konyaspor’un onayının ardından Halil İbrahim ile görüştüklerini ve futbolcunun cevabını beklediklerini söyledi.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.