Konyalı esnaf özel hastaneden indirimli hizmet alacak

Konyalı esnaf özel hastaneden indirimli hizmet alacak
Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) ile kısa bir süre önce hizmete giren özel bir hastane arasında protokol imzalandı.

Anlaşma sayesinde Konyalı esnaf özel hastaneden indirimli sağlık hizmeti alabilecek. Yapılan protokol imza töreni KONESOB toplantı salonunda gerçekleştirildi. KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, birlik yönetim kurulu üyeleri, oda başkanlarının da hazır bulunduğu imza törenine, özel hastanenin icra kurulu üyesi Dr. Seyit Karaca, icra kurulu başkanı ve başhekim Dr. Eyüp Çetin katıldı.
İmza töreninde konuşan KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, “KONESOB ailesi olarak 84 odamız ve 55 bin üyemiz ile birlikte esnaflarımızın faydalanacağı bir sağlık anlaşmasına imza atıyoruz. Bundan böyle meslek odalarımız, esnaf üyelerimiz, bu hastaneden özel indirimle faydalanabilecek. Bu protokol tüm Konyalı esnaflarımıza ve ailelerine hayırlı olsun. Her şeyin başı sağlık diyoruz ve tüm esnaflarımızın bu avantajdan yararlanması temennisinde bulunuyoruz" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.