Konyalı milli sporcular Avrupa Şampiyonası'nda

Konyalı milli sporcular Avrupa Şampiyonası'nda
KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesindeki 3 milli tekvandocu, İsviçre'de yapılacak Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.Beyşehir...

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesindeki 3 milli tekvandocu, İsviçre'de yapılacak Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Beyşehir Belediyesi Tekvando Spor Okulu'ndan yetişen Zeliha Ağrıs, Yunus Sarı ve Muhammet Sarı, 18-21 Mayıs'ta İsviçre'nin Montreux kentinde yapılacak olan Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda ay yıldızlı formayı bir kez daha giyecek.

Beyşehir Belediyespor Kulübü tekvando antrenörü Nafiz Çakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beyşehirli mili tekvandocular Yunus ve Talha Sarı kardeşler ile Zeliha Ağrıs'ın bu yıl da Türkiye'yi Avrupa Şampiyonasında temsil etme hakkını kazandığını söyledi.

Beyşehir'in son yıllarda mili takıma sürekli sporcu veren bir ilçe haline geldiğini aktaran Çakır, "Beyşehirli mili sporcularımız bu yıl katıldıkları şampiyonalarda yine çok başarılı bir performans sergiledi. Zeliha Ağrıs ve Yunus Sarı dünya başkanlık kupasında madalya elde etme başarısı gösterdiği için direk olarak milli takıma girdi. Muhammet Talha Sarı ise yapılan mili seçmelerde başarılı olarak mili takıma girme şansı yakaladı. Böylece Beyşehir ve Konyamız yetiştirdiği, bağrından çıkan 3 sporcusunu birden Avrupa Şampiyonasına gönderme imkanı buldu. Sporcularımıza güveniyor ve yeni başarılar bekliyoruz." diye konuştu.

Milli tekvandocu Yunus Sarı da mili kamp çalışma arasında memleketi Beyşehir'e geldiğini vurgulayarak, "Çalışmalarımı Beyşehir'de sürdürüyorum. Beyşehirli mili sporcular olarak Avrupa Şampiyonasına katılacağım kardeşim Muhammet ile Zeliha Ağrıs ve diğer sporcu arkadaşlarımız çok iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Çok sıkı çalışıyoruz. Her zaman olduğu gibi Türkiye'ye madalya kazandırmak en büyük hedefimiz." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.