Konyalı Şehit Piyade Uzman Çavuş Konya'ya Getirildi

Konyalı Şehit Piyade Uzman Çavuş Konya'ya Getirildi
Konyalı Şehit Piyade Uzman Çavuş Konya'ya Getirildi

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü PKK’ya yönelik sürdürülen operasyonlarda yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Abdullah Şimşek’in cenazesi memleketi Konya'ya getirildi.

05 Mayıs 2016 tarihinde Mardin İli Nusaybin İlçesinde BTÖ mensuplarına yönelik icra edilen “ATMACA-7 Nusaybin Müşterek Özel Birlik Operasyonu” sırasında, BTÖ mensupları ile temas sağlanması sonucu P.Uzm.Çvş.Abdullah ŞİMŞEK (Kayseri Komando Tugay Komutanlığı Emrinde görevli) ateşli silah saldırısı sonucu baş bölgesinden yaralanmış olup sevk edildiği Ankara GATA Hastanesi Beyin Cerrahi Servisinde 12.05.2016 günü saat 20.15’te şehit olmuştur.

Şehit P.Uzm.Çvş.Abdullah ŞİMŞEK 'in naaşı bu gün öğle saatlerinde  GATA’da yapılan törenin ardından saat 13.00’de Ankara Etimesgut Askeri Hava alanından uçakla Konya hava limanına getirilerek  helikopter ile Beyşehir Gölyaka Mahallesine götürüldü.

Uzman Çavuş'un naaşını, Konya Valisi Muammer Erol, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Haluk Şahar, askeri ve mülki erkan da Havaalanında karşıladı.

Şehidin cenaze namazı  ikindi namazına müteakip kılınarak mahalle mezarlığına defnedilecek.

ZEKİ DURSUN

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.