Konyalı şehit yarın defnedilecek

Konyalı şehit yarın defnedilecek
Konyalı şehidin cenazesi yarın memleketi Konya Seydişehir'e defnedilecek

Suriye'de gerçekleşen El Bab operasyonunda DAEŞ'li teröristlerin saldırısında şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Okan Altıparmak yarın memleketi Seydişehir'de defnedilecek. Şehit Astsubay Okan Altıparmak için ilk tören saat 10.00'de Gaziantep'te yapılacak. Şehit Altıparmak'ın cenazesi askeri uçakla naaşı İstanbul'a daha sonra da Konya'ya gönderilecek. Şehit Okan Altıparmak için Konya'da askeri karşılama töreni düzenlenecek. Şehit Okan Altıparmak Seydişehir'de ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Taraşçı Şehitliği'ne defnedilecek.

Konuyla ilgili Konya Valiliği'nden yapılan açıklama şu şekilde: "21 Aralık 2016 Günü Suriye’de bağlı El-Bab’ta düzenlenen  Fırat Kalkanı Operasyonunda Özel kuvvetler komutanlığı emrinde görevli P.Kd.Çvş. Okan ALTIPARMAK, DEAŞ Terör Örgütü tarafından düzenlenen saldırıda Şehit olmuştur. Şehidimizin cenazesi 27 Aralık 2016 Salı günü Seydişehir İlçesi Taraşçı Mahallesinde kılınacak ikindi ve cenaze namazına müteakip Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Şehidimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine  başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.