“Konyalı Skoda'yı sevdi”

“Konyalı Skoda'yı sevdi”
Konya'da satılan 100 aracın 6'sı Skoda markalı araçlar olurken, Skoda'nın en çok tercih edilen modeli Octavia oldu

Emine Şeyma Yıldız'ın Haberi

Konmar Skoda Satış Müdürü Abdurrahman Çalmaz, “Konmar Skoda olarak hedefimiz Konya’da yüzde 10 seviyesine ulaşmak” dedi.

“ŞİRKET TARİHİNDE BİR REKOR”

2014 yılında otomotiv sektörünün yüzde 11.8 daraldığını söyleyen Konmar Skoda Satış Müdürü Abdurrahman Çalmaz, “Bu daralmaya karşın Skoda yüzde 13.4 büyüdü. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de 2014 yılını yükselişle kapatan Skoda, 2015’e de iyi bir giriş yaparak bu ivmeyi sürdürmeyi başardı. Mart ayı içerisinde dünya çapında 100 binden fazla araç satışı gerçekleştiren Skoda, 120 yıllık şirket tarihinde en başarılı aya imza attı. Skoda aynı zamanda Ocak-Mart ayı aralığında 265 bin 100 araç satışıyla birlikte şirket tarihinin en başarılı ilk çeyreğini de gerçekleştirdi. Sadece Mart ayında 102 bin 100 kişinin Skoda markasını tercih etmesi de, şirket tarihi adına önemli bir rekor oldu. Geçtiğimiz yıl içerisinde 1 milyon satış adedini geçen Skoda’nın bu büyümesi Türkiye’ye dolayısıyla Konya’ya yansıdı. Konya'da satılan 100 aracın 6'sı Skoda. Konya’da en çok Octavia modeli satın alınırken, bu sırayı Superb ve Yeti takip etmekte. Araç fiyatlarımız ise 40 ile 105 bin lira arasında değişmekte. Bizim Konmar Skoda olarak hedefimiz Konya’da yüzde 10 seviyesine ulaşmak. Eğer bu ivmeyi bozmazsak Ekim ayında açılacak olan yeni showroom ile birlikte hedefimize ulaşacağımızı düşünüyoruz” dedi.

“FIRSATLAR İYİ DEĞERLENDİRİLDİ”

Düzenledikleri kampanyalarla yeni araç alacaklara fırsat sunduklarını belirten Çalmaz, “Şu an revaçta olan takas indirim kampanyamız çok ilgi görmekte. Şubat ayından beri devam eden kampanyamız kapsamında, nisan ayı boyunca yeni otomobil satın almak isteyenlere uygun fırsatlar sunulmakta. Markanın üst segment modeli Superb öne çıkan nisan fırsatlarıyla birlikte lükse ulaşmayı daha kolay hale getirmekte. Her donanım seviyesinde kullanıcılarını lüks unsurlarıyla şımartmayı başaran ve konforlu sürüşüyle sınıfında farklı bir yerde konumlandırılan Superb, aynı zamanda bu özelliklerini düşük yakıt tüketimine sahip motorlarıyla birleştirmekte. Nisan ayı boyunca Superb modeli, anahtar teslim fiyatına ek olarak 2.500 TL takas indirimi fırsatıyla satışa sunuluyor. Nisan ayında Skoda'nın indirimleri Superb modeliyle sınırlı kalmadı. Markanın SUV segmentinde büyük ilgi çeken ve otomobil tarzı sürüşüyle keyif veren modeli Yeti, 2.500 TL'lik takas indirimi ile sunulurken, tüm dünyada önemli satış rakamlarına ulaşan Octavia, Rapid ve Rapid Spaceback modelleri için de 1.000 TL'lik takas indirimi devam etmekte. Ayrıca showroomlara yeni gelen üçüncü jenerasyon Fabia, lansmana özel 38.900 TL'lik başlangıç fiyatının yanı sıra 1.500 TL'lik takas indirimiyle yeni sahiplerini bekliyor. Avantajlı fiyatlarla birlikte nisan ayı boyunca VDF'nin aylık yüzde 1,02 faiz oranlı kredi kampanyası da Skoda müşterilerine sunulacak” şeklinde konuştu. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.