Konyalı Uzman Çavuş'un durumu iyi

Konyalı Uzman Çavuş'un durumu iyi
Erzurum'daki çatışmada yaralanan Ereğlili Uzman Çavuş Tezcan Demirbaş’ın tedavisi sürüyor. Ereğli Kaymakamı Ö. Lütfi Yaran da hastane yetkililerinden bilgi aldı

Akşam saatlerinde çatışmada yaralandığı haberi alınan Ereğlili Uzman Çavuş Tezcan Demirbaş’ın durumunun iyi olduğu ifade edilldi. 

Ereğli’yi üzen konu ile yakından ilgilenen Konya Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Erzurum Şenkaya’da terör unsurlarıyla girdiği çatışmada yaralanan Ereğlili Uzman Çavuş Tezcan Demirbaş’ın tedavi gördüğü hastane yetkilileri ile telefonda görüşerek durumu hakkında bilgi aldı.

Gazi Uzman Çavuş Tezcan Demirbaş’ın yaralandıktan sonra getirildiği hastanede kısa sürede tedavi görerek taburcu olduğunu ve evinde istirahata çekildiğini bildiren Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, “Askerimiz Allah’a şükür iyi, herhangi bir hayati tehlikesi bulunmuyor” dedi.

Gece saatlerinde hastaneden bilgi alan Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, “Gazi Askerimiz Tezcan Demirbaş, girdiği çatışmadan yaralı olarak kurtulmuş ve kısa sürede tedavi olarak taburcu olmuştur. Durumu iyi olan askerimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah tüm askerlerimizi ve güvenlik güçlerimizi korusun” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.