Konyalılar İftarda Buluştu

Konyalılar İftarda Buluştu
Merkezi Ankara'da bulunan Konya Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfının (KONEV) düzenlediği iftar programında Konyalıları bir araya getirdi

Merkezi Ankara'da bulunan Konya Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfının (KONEV)  düzenlediği iftar programı  Konyalıları bir araya getirdi.

Konya yolu üzeri Mevlana bulvarı Rısa Park’da  düzenlenen iftara Konya ve Karaman milletvekillerinin yanı sıra eski Devlet Bakanı Mehmet Keçeciler, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Başkanı Ahmet Şan ve yöneticileri ,siyasi parti temsilcileri ve yargı organlarında görev yapan çok sayıda  Konyalı bürokrat katıldı.

Hakkı Teke, "Efendim bir taraftan, Yüce Mevlamıza bizleri böyle kutlu ve mutlu günlere sağlıkla eriştirdiği için şükrederken diğer taraftan da, devletimizin ve milletimizin varlığına ve  bekasına yönelik hain saldırıları şiddet ve nefretle kınıyoruz. İçimizdeki hainler ile işbirlikçiler ve düşmanların kahpece düzen ve saldırıları sonucu can veren şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyor, rahmet diliyoruz.

Allah Devletimize ve Milletimize zeval vermesin. Gücünü kuvvetini artırsın, bizlere de akıl,iz’an ve feraset versin.

Ülkemizin ve milletimizin maruz kaldığı bu hain saldırılara karşı daha güçlü olmak için EL BİRLİĞİ, GÖNÜL BİRLİĞİ içinde hareket etmek, birbirimize daha sıkı sarılmak ve daha çok çalışmak zorundayız.

Hiçbir şey  yolunda gitmese bile, hiçbir şey bizi yolumuzdan etmemeli, Birliğimize ve dirliğimize zarar vermemelidir.

Efendim bildiğiniz gibi KONEV her geçen gün, iyilik ve hizmet bayrağını  daha üst noktalara çıkarma gayreti ve azmi içinde çalışmalarını sürdürmekte ve önemli mesafeler almaktadır. İnşaallah  önümüzdeki  yıldan itibaren kendi sosyal tesislerimizde faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Daha güçlü, daha etkili ve daha yetkili olacağız.

KONEV bu mesafeleri alırken hemşerilerimizin teveccühlerine mazhar olmakta ve sizlerden büyük güç almaktadır. İyilik yarışında bugüne kadar bize güç katan hemşerilerimize teşekkür ederim. İnşaallah yolumuza EL BİRLİĞİ GÖNÜL BİRLİĞİ İÇİNDE gittikçe artan bir ivme ile devam edeceğiz.

İyiliğin şartı beştir. Tez olmalı, gizli olmalı, sürekli olmalı, yerini bulmalı ve gözde büyütülmemelidir. “İbni Sina”

Hz Muhammed (SAV) de buyuruyor ki, “Kim bir iyilik yaptığında seviniyor, bir kötülük yaptığında üzülüyorsa o mü’mindir.” dedi

KONEV Başkanı Hakkı Teke, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri iftar programına gösterilen büyük ilgiden dolayı teşekkür ederek, vakfın çalışmaları hakkında bilgi verdi.Ankara'da yaşayan Konyalıları biraraya getirmekten dolayı memnuniyetini dile getiren Teke, Mevlana ruhunu Başkent'te yaşatmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.