Konya'nın bu ilçesinde belediye ucuz ekmek satışına başladı

Konya'nın bu ilçesinde belediye ucuz ekmek satışına başladı
Konya’nın Ilgın ilçesinde Ilgın Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen ekmek fırınında 200 gr ekmek 3,25 TL fiyat ile satılıyor.

Konya’nın Ilgın ilçesinde Ilgın Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen ekmek fırınında 200 gr ekmek 3,25 TL fiyat ile satılıyor. En modern şekilde hazırlanan ekmek fırını saatte 800 ekmek üretimi gerçekleştirerek komple otomatik ve son teknoloji makinelerle vatandaşlara hizmet veriyor. Günlük yaklaşık 6 bin ekmek üretiminin gerçekleştiği fırına vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösteriliyor.

whatsapp-image-2023-07-12-at-15-20-42-1.jpeg

Fiyat ve lezzet konusunda çok memnun olduklarını dile getiren Ilgınlılar Belediye Başkanı Yalçın Ertaş’a teşekkür etti. Ekmek fiyatları ile ilgili basına açıklama yapan Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş “Yaklaşık 3500 yıllık bir mazisi olan şehrimizin geçmişten bugüne her metrekaresindeki sorumluluğumuzun bilincinde, hemşerilerimizin ihtiyaçlarının farkında olarak en iyi hizmeti en hızlı şekilde sunma gayreti içerisindeyiz. Şuan mevcutta ekmek fırınımızda dâhil olmak üzere 3 satış noktamız bulunuyor. En lezzetli ekmeği en uygun fiyatla hemşehrilerimizle buluşturmak için gerekli tüm çalışmaları yaparak 200gr ekmeği 3,25 TL ile vatandaşlarımızın sofrasına sunuyoruz. Lezzet ve fiyat konusunda yapılan olumlu dönüşler bizleri mutlu ediyor” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.