“Konya’nın en hızlı inşaat firmasıyız”

“Konya’nın en hızlı inşaat firmasıyız”
“Konya’nın en hızlı inşaat firmasıyız”

Dilhan Türker'in Özel Haberi

20 yıla yakın zamandır faaliyet gösteren Beste Mühendislik ve İnşaat A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Sözer, sadece Bosna Hersek Mahallesi’nde 5 bin 700 kişiyi ev sahibi yaptıklarını, halkın kendilerine güvendiğini belirtti. Sözümüzün arkasında durduğumuzu halkımız gördü diyen Sözer, “Ev sahibimiz herhangi bir sorunla karşılaştığında her zaman yanlarındayız yardımcı oluyoruz” dedi.

Yeni projelerinden bahseden Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Sözer, “Arena Park Konutları ile bölgemizin çok üst düzeyinde bir yapılaşmayla yeni bir soluk getirdik. Konutlarımız inşaat konusunda full yapılı” ifadelerini kullandı. Karatay bölgesinde yeni bir projenin anlaşmasını yaptıklarını belirten Sözer, “Site Arena Konutları ile Karatay bölgesine 110 dairelik yeni bir proje sunuyoruz. Yaptığımız yerlerin kalitesine güveniyoruz” dedi.

Konya’nın en hızlı inşaat yapan firmasıyız diyen Yavuz Sözer, “İnşaat sektöründe bilgi tecrübe ve deneyimlerimizi halkımıza sunuyoruz onların güvenini kazanıyoruz. Halkımız bizi tanıdı güveniyorlar inanıyorlar. Sözümüzün arkasında durduğumuzu halkımız gördü. Kaliteden asla ödün vermiyoruz” diye konuştu. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.