Konya'nın ilçesinde birçok adrese uyuşturucu baskını: Çok sayıda ele geçirildi

Konya'nın ilçesinde birçok adrese uyuşturucu baskını: Çok sayıda ele geçirildi
Ereğli'de zehir tacirlerine yönelik birçok adrese uyuşturucu baskını yapıldı. Uyuşturucu hap ve bir miktar esrarın ele geçirildiği operasyonda, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri zehir tacirlerine yönelik operasyonlarına devam ediyor. Piyasaya uyuşturucu sürdüğü tespit edilen şüphelilerin belirlenen adreslerine baskın düzenleyen ekipler yüklü miktarda uyuşturucu hap ele geçirirken 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

whatsapp-image-2023-12-12-at-10-10-43.jpeg

Ereğli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, sokak satıcılarına, uyuşturucu nakli ve ticareti yapanlara yönelik devam ettiği çalışmalar kapsamında 2 şüpheliyi tespit etti.

whatsapp-image-2023-12-12-at-10-10-43-1.jpeg

Operasyon için düğmeye basan ekipler şüphelilerin tespit edilen araç ve ikametlerinde arama gerçekleştirdi. Aramalarda 11 bin 144 adet uyuşturucu hap ve bir miktar esrar ele geçirildi. Konuyla ilgili gözaltına alınan S.S. ve İ.G. isimli şüpheliler hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal Ve Ticareti Suçu İle Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak suçlarından adli işlem başlatıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.