Nurullah Çetinkaya

Nurullah Çetinkaya

Konya’nın Ygs Ve Lys’de Yeni Yıldızı

Konya’nın Ygs Ve Lys’de Yeni Yıldızı

2015-2016 eğitim-öğretim yılı velilerimiz açısından soru işaretiyle dolu bir yıl haline dönüştü maalesef. Özelliklere dershanelerin kapatılması, velilerin ve sınavlara hazırlanacak öğrencilerin kafasında pek çok soru işareti oluşturdu.

Dershaneden dönüşen pek çok kurum velilerin aklını karıştırmaya başladı. Özellikle fiyatlar konusunda velilerimiz çaresiz durumda. Çünkü daha önce dershanelerde 2 bin lira civarında verilen eğitimin aynısı en düşük 6 bin liraya verilmeye başlandı. Hem de dershaneden devşirme binalarda. Dershaneden devşirme diyoruz çünkü bu binalarda çocuklarımızın teneffüslerde hava alacağı, stres atacağı bir bahçe yok, öğle aralarında rahat ve sağlıklı yemek yiyebilecekleri alanlar yok maalesef.

Konya’daki mevcut durumun sıkıntılarını gören Esentepe Koleji, anaokulu, ilkokul ve ortaokuldaki başarısını liseye de taşımak adına kolları sıvadı. Gençlerimizin hem akademik eğitimlerini hem de YGS ve LYS eğitimlerini eksiksiz tamamlayabilmeleri için Esentepe Anadolu Lisesi olarak eğitim öğretim faaliyetlerine başladı.

15 yıllık deneyimi ve güçlü kadrosu ile Esentepe Koleji geçtiğimiz yıl TEOG sınavlarında 500,00 tam puan üzerinden 458,095 puan ortalamasıyla büyük bir başarıya imza atarak tüm rakiplerini geride bıraktı. Bu başarıdan cesaret alan Esentepe Koleji, YGS ve LYS’de de büyük başarılara imza atmak için güçlü bir kadroyla Anadolu Lisesi’nin açılışını gerçekleştirdi.

YGS ve LYS alanında deneyimli kadroda Konya’nın önde gelen öğretmenlerine yer verildi. Müdürlüğünü Nurettin OK’un yaptığı kurumda, Danyal SÜZGÜN (Matematik), M. Akif HAMŞİOĞLU (Matematik), Süleyman TAHANCI (Fizik), Muammer ÇIRAKLI (Kimya), Yavuz HAKSEVER (Biyolji), İbrahim Şeref KAYA (Türkçe-Edebiyat) gibi değerli isimler yerini aldı.

Esentepe Anadolu Lisesi müdürü Sayın Nurettin OK; “Hedeflerinin Galatasaray Lisesi düzeyinde eğitim veren bir kurum oluşturmak olduğunu” belirterek “Sadece Konya’nın değil Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmak için çalıştıklarını” dile getirdi.

Sizde bu nezih ortamda evlatlarınızın yer almasını istiyorsanız acele edin. Yaz tatilinin uzatılarak okulların 28 Eylül’de açılmasını avantaja çevirerek çocuğunuza parlak bir geleceğin kapısını güçlü kadro, uygun ücret, spor, yemek ve servis avantajlarıyla aralayabilirsiniz.

Unutmayın eğitim şakaya gelmez. Saygı ve sevgi ile esen kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Nurullah Çetinkaya Arşivi
SON YAZILAR