Konyaspor hedeflerine ilerliyor

Konyaspor hedeflerine ilerliyor
Basın Sözcüsü Erhan Gökmen: “Kazanmak zorunda olduğumuz önemli bir mücadeleden 3 puan aldık”

Konyaspor Basın Sözcüsü Erhan Gökmen, Kayserispor karşısında son derece önemli bir mücadeleden 3 puan aldıklarını söyledi. 
Basın sözcüsü Erhan Gökmen, Kayserispor maçı ve İstanbul’da yaşanan saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye'de an itibariyle oynanan maçlar, elde edilen skorlar, galibiyetler ve mağlubiyetlerin dışında konuşulacak çok daha önemli konular olduğunu belirtti.
Gökmen, “Yüreğimiz yanıyor, içimiz acıyor. Öfkeliyiz ama bir o kadar da birlik olmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğunu biliyoruz. Fakat hem görevimiz gereği maçla ilgili bir değerlendirme yapmak durumundayız hem de bu saldırılara karşı geri adım atmadığımızı ve dimdik ayakta olduğumuzu göstermek için acımızı içimize gömüp ama yapılanları hiçbir zaman unutmayıp işimize bakmak zorundayız” dedi.
Konyaspor’un Kayserispor’a karşı nasıl oynaması gerekiyorsa o şekilde sahada yer aldığını ve maçın sonunda da üç puanı hanesine yazdıran taraf olduğunu dile getiren Gökmen, “Rakibimiz geçtiğimiz hafta içinde teknik ekibiyle yollarını ayırmıştı. O yüzden ne olacağını önceden tahmin edilmesi güç bir müsabakaydı bizim için. Onlarda kötü gidişe dur demek istiyorlardı. Biz ise üst sıralardaki takımlarla aramızdaki puan farkını indirebilmek için kazanmak zorundaydık. Zorlu bir mücadeleden üç puan alarak ayrıldığımız için mutluyuz. Hedeflerimiz doğrultusunda sağlam adımlarla ilerliyoruz. Önümüzde önce kupada Trabzonspor maçı var. Bu grupta ilk sırayı kimin alacağı noktasında son derece önemsediğimiz bir maç olacak. Ardından Karabük ve Akhisar deplasmanlarına çıkacağız. Takımımıza inancımız sonsuz. Ligin ilk yarısını üst sırlarda iyi bir yerde bitirerek ikinci yarıya çok daha güçlü girmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Erhan Gökmen, tribünleri dolduran taraftara teşekkür ederek, hain saldırıda hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimize rahmet, Türk milletine başsağlığı diledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.