Hasan Hüseyin Köse

Hasan Hüseyin Köse

Konyaspor, Hleb’i değerlendiremiyor

Konyaspor, Hleb’i değerlendiremiyor

Konyaspor-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyes maçının bitiş düdüğü ile stattan ayrılırken kafam bir yere takılmıştı. O sorunun cevabını hâlâ da bulabilmiş değilim. Bizim takımda Hleb diye üzerinde dünya kumaşı bulunan bir oyuncumuz var. Ama ne acıdır ki biz bu oyuncuyu kullanamıyoruz. Bu sıkıntı sadece dün için geçerli değildi. Bu sezon ilk maçtan bu yana Hleb yok. Çünkü biz Hleb’i doğru ve düzgün bir şekilde oyuna sokamıyoruz. Hleb olmaz ise Konyaspor durur. Dün bunu bir kez daha gördük. Tabii ki Hasan Kabze ile  Djalma. Tabii ki özellikle de Djalma’yı çoook arıyoruz.   

Bu arada Ali Turan kardeşimiz için de özellikle bir çift laf edeceğim. Senin görevin öncelikle müdafaa yapmak. Eğer sen görevinin müdafaa yönünü unutur işin dışındaki işlere dalarsan hep kaybedersin. Senin gibi bir oyuncunun maceraya girmesine gerek yok.

Bizim takım için bir başka gözlemim ise biz 60. dakikadan sonra oyundan düşüyoruz. Bu o kadar açık ve net ki bu konuda da acil önlemler gerekiyor. Biz bu ligde Kayseri Erciyes gibi bir takımı yenemiyorsak bu ligden zevk almamız, heyecanlanmamız mümkün mü?

Bir sorum da Mesut Hoca’ya olacak. O doksan artı ikideki oyuncu değişikliğinin adı nedir? Sahanda iki puan kaybetmek üzeresin ve bu dakikada yeni bir maceraya giriyorsun. Bunu benim gibi tribünde futboldan azıcık anlayan binler de anlayamadı.

Konyaspor’un yeni kalecisi hakkında hâlâ bir görüşe sahip olamadım. Çünkü rakipler bizim kalemizde hiç pozisyona giremediler ki!

Tabii şimdi yine önümüzdeki haftayı bekleyip ona konsantre olacağız. Hayırlısı Allah’tan.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hasan Hüseyin Köse Arşivi
SON YAZILAR