“Konyaspor, ilk 4’ü hak ediyor”

“Konyaspor, ilk 4’ü hak ediyor”
Atiker Konyaspor’un yeni transferi Ioan Hora, takımın geçen sezon büyük bir başarıya imza attığını ve kendisinin de bu başarıya katkı sağlamak adına burada bulunduğunu söyledi.

27 yaşındaki golcü oyuncu Ioan Hora, Konyaspor’a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, takımın Türkiye liginde ilk 4’ü hak ettiğini belirtti. Hora, “Tabiki de buraya gelmemde en büyük etkenlerden bir tanesi ateşli taraftarımız. Romanya’da bu tür hislere sahip olamıyoruz. Çünkü çok taraftar yok. İnternetten taraftarlarımızı izledim ve kendimi gerçekten onların destekleriyle birlikte oynadığım vakit gerçek bir futbolcu gibi hissettireceklerine inandım” diye konuştu. Hora, “Kendi açımdan güzel bir sezon geçirdim. Bu sezonda daha üstüne koyup, sınırlarımı zorlayıp başarılı olmak istiyorum. Takımız Konyaspor'da geçen sene harikulade bir başarı elde etti. Bu sezon da inanıyorum ki aynı başarıya imza atacak ve kupada da gönlümden geçen bu güzel müzeye bir tane Avrupa Kupası koyabilmek” dedi. (Spor Servisi)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.