Konyaspor, özel maçta kazandı

Konyaspor, özel maçta kazandı
Konyaspor, Gençlerbirliği ile karşılaştığı özel maçtan 2-1 galip ayrıldı. Yeşil-beyazlılar golleri Musa Araz ve Deni Milosevic ile buldu

Atiker Konyaspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı Gençlerbirliği ile özel maç yaparak değerlendirdi. Yeşil-beyazlılar Ahmet Oğuz'un golüyle 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Anadolu Kartalı'nın golleri Mus Araz ve Deni Milosevic'ten geldi.

KARIŞIK 11 İLE SAHAYA ÇIKTI

Konyaspor, Gençlerbirliği karşılaşmasına as ve yedek oyunculardan kurulu bir 11 ile mücadele etti. Yeşil-beyazlar sahaya Abdülaziz Demircan, Ali Turan, Selim Ay, Jens Jonsson, Ömer Ali Şahiner, Ali Çamdalı, Amir Hadziahmedovic, Savaş Polat Kadir Kaan Özdemir ve Musa Araz ile başladı.

TARAFTAR AKIN ETTİ

Konyaspor'un Gençlerbirliği ile oynadığı karşılaşmaya yeşil-beyazlı taraftarlar da büyük ilgi gösterdi. Müsabakayı yaklaşık 5 bin taraftar takip etti. (Hasan Yıldırım)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.