Konyaspor-Shaktar maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Konyaspor-Shaktar maçı hangi kanalda yayınlanacak?
UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Konyaspor, Shaktar Donetsk ile karşılaşacak. Peki Konyaspor Shaktar Donetsk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Avrupa Ligi'ne ilk kez katılım gerçekleştiren Konyaspor, H Grubu mücadelesinde Shaktar Donetsk ile bu organizasyonun grup maçlarındaki ilk sınavını verecek. İşte Konyaspor Shaktar Donetwsk maçı hangi kanalda oynanacak sorusunun cevabı ve detaylı bilgiler...

KONYASPOR SHAKTAR DONETSK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi H Grubu müsabakasında Konyaspor ile Shaktar Donetsk karşı karşıya geliyor. Konyaspor Shaktar Donetsk maçı 15 Eylül Perşembe günü saat 22.05'te başlayacak. Konya'da oynanacak maç, Tivibu Spor 3 ve TRT 1 kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Bu karşılaşmayı Avusturya Futbol Federasyonu’ndan Robert Schörgenhofer yönetecek. Yardımcılıklarını ise Roland Brandner ve Roland Riedel üstlenecek.

"TARAFTARIMIZ TADINI ÇIKARSIN"

Tarihinde ilk kez Avrupa Ligi gruplarında mücadele edecek olan Atiker Konyaspor, bugün 22.05’te ağırlayacağı Shakhtar Donetsk’i eli boş gönderip çifte bayram yaşatmayı hedefliyor. Teknik direktör Aykut Kocaman, “İstanbul takımları ve Trabzon’un dışında her şehrin arzularından biri Avrupa’da temsil edilmek. Konyaspor geçen yıl ligde elde ettiği başarıyla bunu giderdi. Taraftarımızın maçın tadını çıkarması en büyük dileğim. Yarın (bugün) tribünleri şölen ortamına çevirip arkasından iyi sonuç elde etmek en büyük arzumuz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.