KONYASPOR SİL BAŞTAN

KONYASPOR SİL BAŞTAN
Atiker Konyaspor 2017-2017 sezonuna ciddi bir transfer atağıyla girecek. Gidecek oyuncuların yerini doldurmanın yanı sıra 6 nokta transfer yapacak yeşil-beyazlılar, maliyetlerin yüksek olmadığını söyleseler de transfer sayısının çok olması mali disiplinde

Spor Toto Süper Lig’de 2016-2017 sezonuna yeni bir teknik ekiple başlayacak Atiker Konyaspor’da kadro yapısı geçen yıla göre değişime uğrayacak. Teknik direktörlük görevine getirilen Mustafa Reşit Akçay, kendi sistemini takım üzerine yavaş yavaş oturtmaya çalışacak. Zorlu bir sezonda hem iddialı hem de güçlü bir kadro oluşturmayı hedefleyen Akçay, transfer çalışmalarını da bu yönde sürdürüyor.  

BÜTÇE DÜŞÜNÜLÜYOR AMA…

Mali disiplinden bu sezona kadar kopmamaya çalışan Atiker Konyaspor, bu sezon transferde kesenin ağzını açacak. Mustafa Reşit Akçay, 6 nokta transfer yapmayı planladıklarını yönetime iletti. Akçay, ekonomik olarak kulübe uygun olacak transferler yapacaklarını belirtse de piyasaya göre istenilen futbolcuların maliyetleri bir hayli yüksek. Özellikle yerli oyuncuların el yakan fiyatları yeşil-beyazlıları düşündürürken, transferdeki bütçe disiplinden ödün verilecek.

6 NOKTA TRANSFER

Yeşil-beyazlı ekibin transferde önceliği orta saha ile ön bölge olurken, önümüzdeki haftaya kadar bu mevkilerin eksikliklerini tamamlanması düşünülüyor. 6 nokta transfer yapmayı planladıklarını ifade eden Mustafa Reşit Akçay, bazı noktalara da dikkat ettiklerini söyledi. Takım mühendisliği konusunda çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Akçay, “Takım mühendisliği konusunda çalışıyoruz. Hem ekonomik olarak kulübümüze uygun transfer politikası izliyoruz hem de oyun formatımıza uyum sağlayacak oyuncular üzerinde duruyoruz. En önemlisi Konyaspor’da oluşturulan karakter kalitesini bozmamaya da dikkat ediyoruz”  dedi.

SÜRPRİZ PEŞİNDE

UEFA Avrupa Ligi’nde Atiker Konyaspor’un karşısına çıkacak rakiplerin yüksek kaliteye sahip olacağının altını çizen Akçay, “İki yıldan beri Aykut hocayla tecrübe içerisinde olan bir Konyaspor var. Biz de bir teknik adam olarak deneyim yaşamışız. Bunları birleştirip bir enerji oluşturabilirsek bir sürpriz yapabiliriz. Transfer politikamızı sağlıklı yapıp, o ligin kalitesini yakalayabilecek organizasyon sağlayabilirsek, bunu başarabiliriz” şeklinde görüş belirtti.

“YUSUF ERDOĞAN’LA İLGİLENİYORUZ”

Trabzonspor’dan Yusuf Erdoğan’a talip olduklarını belirten tecrübeli teknik adam, “Konyaspor olarak Yusuf Erdoğan ile ilgileniyoruz ancak Yusuf’un bize bakış açısını bilmiyoruz. Kendisiyle konuştuk, bizden süre istedi. Sanırım İstanbul ile ilgili düşüncesi daha yoğun. Saygı duyuyoruz. Çünkü yaşamı ve seçim hakkı onundur. Bizim ona destek olmamız gereken günlerdir. Çok yetenekli bir oyuncunun kaybolmadan, tekrar Türk futboluna geri dönmesini sağlamalıyız” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.