Konyaspor Sivas'ta 3 puan peşinde

Konyaspor Sivas'ta 3 puan peşinde
Konyaspor kendisi için son derece önemli maçta bugün Sivasspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek

TÜMOSAN Konyaspor, Süper Lig'in 34. haftasında bugün deplasmanda MS Yapı Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. BG Grup 4 Eylül Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Murat Erdoğan yönetecek. Murat Erdoğan’ın yardımcılıklarını Kamil Çetin ve Gökhan Barcın yaparken Gürcan Hasova 4. hakem olarak görev alacak.

KONYASPOR’DA EKSİKLER

Konyaspor 8 galibiyet, 12 beraberlik ve 13 mağlubiyet alarak 36 puan topladı. Konyaspor’da Uğurcan Yazğılı, Teenage Hadebe sarı kart cezası, Metehan Mert de sakatlığı nedeniyle bugünkü mücadelede forma giyemeyecek. Bouly Junior Sambou ise kart sınırında çıkacak.

SİVASSPOR’DA EKSİKLER

Ligin geride kalan bölümünde 11 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 mağlubiyet yaşayan MS Yapı Sivasspor, 45 puan topladı. Kırmızı-beyazlı ekipte Konyaspor maçı öncesi orta saha oyuncusu Hakan Arslan'ın sakatlığı bulunuyor. Sivasspor'da sarı kart cezası nedeniyle Fode Koita ve Uğur Çiftçi de Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

HEDEF GALİBİYET

Süper Lig’de kalma mücadelesi veren son 5 haftaya büyük stres altında giren TÜMOSAN Konyaspor’da bugünkü mücadelede alınacak 3 puan hayati önem taşıyor. Yeşil-beyazlılar karşılaşmadan galibiyet ayrıldığı takdirde ligde kalma yolunda çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdıracak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.