Konyaspor takım otobüsü taşlandı

Konyaspor takım otobüsü taşlandı
Atiker Konyaspor'un takım otobüsü Alanya'da taşlı saldırıya uğradı. Yönetimden çok sart açıklama geldi. İşte o açıklama:

  Konyaspor'un takım otobüsü Alanya'da taşlı saldırıya uğradı. Yönetimden çok sart açıklama  geldi. İşte o açıklama: Atiker Konyaspor’umuzu taşıyan takım otobüsümüz Alanyaspor ile oynadığımız ve 3-2 galip geldiğimiz maçın ardından içinde futbolcularımız ve teknik heyetimizin olduğu bir sırada Alanyasporlu taraftarlar tarafından taşlandı.

Maç sonrası çıkan olaylar nedeniyle bir kısım fanatik taraftarların taşlı saldırısına taraftarlarımızın otobüsleri de hedef oldu. Otobüs şoförleriyle birlikte bazı taraftarlarımız yaralandı. Taraftarlar ve takım otobüsümüze yapılan saldırıları kınıyor, buna sebep olanların en kısa sürede tespit edilip cezalandırılmalarını istiyoruz.

Atiker Konyaspor Kulübü olarak sezon başından beri futbol sahalarında gerginlik yaşanmaması için elimizden gelen bütün gayreti gösterdiğimiz halde bu tür insanlık dışı olaylarla karşılaşmamız ve dünyanın en büyük tehlikesi olarak görülen holiganlığın yeniden hortlamasına şahit olmamız  bizleri ziyadesiyle üzmüştür.

Teknik heyetimiz ve futbolcularımız takım otobüsümüzün içindeyken saldırıya uğramalarını an itibariyle Türk futbolunun önündeki en büyük sorun olarak görmekteyiz.Konuyla ilgili görevini suistimal edenlere yönelik soruşturma başlatılmasını , bugün maruz kaldığımız saldırının faillerinin bir an önce adaletin karşısına çıkarılmasını bekliyoruz.

Bir turizm kenti olan Alanya’da böylesine bir olayla karşılamamız hem taraftar hem takım otobüslerimizin taşlanması üzeri örtülecek bir konu değildir. Medyada yorum yapan, eli kalem tutup köşe yazan herkesi bu büyük tehlike karşısında tepkilerini ortaya koymaya davet ediyoruz. Konu bugün için Atiker Konyaspor odaklı olabilir ancak içerik açısından Türk futbolu büyük tehlike içindedir…

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.