Konyaspor taraftarı yönetim ve basın buluştu

Konyaspor taraftarı yönetim ve basın buluştu
Nalcacılılar tarafından organize edilen buluşma Ramada Otel'de yapıldı. Taraftarın yoğun ilgi gösterdiği toplantıya Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, yöneticiler Hakan Çağlayan,Ali Kaya Ak Parti İl Başkanı Musa Arat katıldı.

Nalçacılılar Basın Sözcüsü İlker Kırnaz, zaman zaman eleştirilseler de takımı her zaman desteklemeye devam edeceklerini söyledi. Kırnaz, her değişimin mutlaka sancılı olacağını belirterek, "Konyaspor olarak bir değişime giriyoruz. Hem saha içinde hem de kenarında değişiklikler olacak. Bize düşen sabırla sonuna kadar takımımızı desteklemek" dedi. AK Parti İl Başkanı Musa Arat, coşkulu taraftar karşısında şaşırdığını belirterek, "Bizim toplantılarımız genelde sakin geçer. Bu coşkuya alışkın değiliz. Yarın hain darbe girişimini yeniden lanetleyip, şehitlerimizi yad edeceğiz. Bir sene önce yaşadıklarımız karşısında dik duran milletimize teşekkür ederiz. Konyaspor şehrimizin önemli değerlerinden biri. Kupa ile bize çok büyük gurur yaşattı. Bu sene de gurur yaşatacaklarını umuyoruz. Bize düşen karşılıksız şekilde takımımızı desteklemek" diye konuştu.

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, böyle bir toplantıda bir araya gelmekten onur duyduğunu belirterek, "Bir yıl önce yaşadığımız hain badireyi bir daha inşallah yaşamayız. Birlik beraberliğimizi gösterdik. Konya bu ülkenin mayası, ve bel kemiğidir. Spor politize olmasın istenildi ama bu ülkede tüm statlar İzmir Marşı'nı söylüyor, Konya hariç. Çok değerli Nalçacılılar, takımımız yerinde duruyor. Konya yine korkulan deplasman olacak. Sizin gibi taraftar hiçbir yerde yok. Sertifikalı taraftarı artırarak devam edeceğiz. Yeni sezona değişimle giriyoruz. Bu dönemi iyi atlatmamız gerekiyor" dedi.

Şan, para gelecek diye takımların har vurup harman savunduğunu belirterek, "Hegemonya artarak devam ediyor. Buna karşı durmalıyız. Herkes olmayan parayı harcıyor. Biz böyle olmayacağız. Bazı futbolcular İstanbul'u istiyor. Yeni transferlerimiz iyi. Bu sezon geçiş sezonumuz. Belki biraz zorlu olacak. Altyapıdan gelenler iyi. Sağlam adımlarla gidiyoruz. Sabırlı olalım" dedi.

Nalçacılılar Başkanı İbrahim Apalı, istişare toplantılarının geleneksel hale geldiğini belirterek, "Her anında takımımızın yanında olalım. Bu sene de projelerimiz olacak. Size sonuna kadar güveniyorum" dedi. Apalı'nın konuşması sık sık tezahuratlarla kesildi.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.