Konyaspor Taraftarından Anlamlı Koreografi

Konyaspor Taraftarından Anlamlı Koreografi
Atiker Konyaspor'un Beşiktaş'ı ağırladığı maçta kuzey kale arkası tribünde yapılan koreografiyle 15 Temmuz Şehitleri unutulmadı

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor'un Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş'ı ağırladığı maçta kuzey kale arkası tribünde yapılan koreografiyle 15 Temmuz Şehitleri anıldı.

Maça büyük ilgi gösteren ve stadı tamamen dolduran her iki takımın taraftarı tribünlerdeki organizasyonlarıyla Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı mesajlar verdi.

Konyaspor taraftarı, kuzey kale arkası tribünde beyaz kartonların fon olarak kullanıldığı, elindeki iple kamyon çeken bir çocuğun fotoğrafıyla, "Dünyada hiçbir güç halkın gücünün karşısında duramaz" ve "Şehit Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir, o sizi 2 kurşunla bitirdi, siz onu 30 kurşunla ölümsüzleştirdiniz" yazılı pankart açtı.

Bu arada, karşılaşma öncesi taraftarlara, Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in fotoğrafının bulunduğu 42 bin adet maske dağıtıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.