Konyaspor'a moral ziyareti

Konyaspor'a moral ziyareti
Atiker Konyaspor’un yarın akşam 20:45’te oynayacağı ZTK yarı final rövanş müsabakası öncesinde AK Parti Konya Milletvekili Uğur Kaleli, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti İl başkanı Musa Arat; takıma moral verdi

Atiker Konyaspor’un yarın akşam 20:45’te oynayacağı ZTK yarı final rövanş müsabakası öncesinde AK Parti Konya Milletvekili Uğur Kaleli, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti İl başkanı Musa Arat, kulüp başkanı Ahmet Şan ve yönetim kurulu üyeleri takıma moral ziyaretinde bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda bu akşamüzeri gerçekleştirilen son antrenman öncesinde teknik direktör Aykut Kocaman ve futbolcularla bir araya gelen heyette ilk konuşmayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek yaptı. Akyürek konuşmasının başında “2022’nin muhteşem Konyaspor’u için çalışıyoruz. Yarın sonuç ne olursa olsun bugüne kadar bize yaşattıklarınız için başta hocamız olmak üzere hepinize teşekkür ediyoruz” sözlerine yer verdi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Akyürek tarihi maç öncesi gerçekleştirdikleri destek ziyaretindeki konuşmasını şöyle sürdürdü: “Atiker Konyaspor şu anda Konya’mızın göz bebeği, gururu, en önemli meşguliyeti. Konya’da yaşayan 2 milyon insanın en az 1 milyon 750 bini Konyaspor’u takip eder ve konuşur sohbetlerinde… Futbol kolay bir spor değil ama Konya olarak bize son yıllarda hiç stres yaşatmadınız bu çok önemli. Maç stresleri olur onu biliyoruz ama her zaman itibarımızı attırdınız şehir olarak. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Şu anda yarı finaldeyiz Türkiye Kupası açısından o da çok önemli bir başarıdır bu nedenle de tebrik ediyoruz. İnşallah yarın finale çıkmayı da başarırsak final tabi çok daha önemli bir hedeftir. Finalde olmak kazanıp kazanmamanın ötesindedir. Finalde olmak en önemli başarıdır. Aykut Hocamıza ve tüm futbolcu arkadaşlarımıza sizlere Konya’mız adına hem teşekkür ediyoruz hem de yarın ki maçta başarılar diliyoruz. Ayrıca yarın tüm Konyalı futbol severleri, öyle kenarda köşede konuşmak yok 42 bin kişiyle stadyumumuzda takımımıza destek vermeyi arzu ediyoruz ve halkımıza buradan çağrı yapıyoruz.

dsc_4412.png

Aykut hocamız bir markadır dolayısıyla gündemden düşmemesi normaldir. Bütün Konya adına hem hocamızdan hem de siz futbolcu kardeşlerimizden çok memnunuz ve çok teşekkür ediyoruz. Şehrimizin marka değerine katkı yaptınız. Allah hepinizden razı olsun.

Konya Milletvekili Uğur Kaleli ise burada yaptığı konuşmada “Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Allah sizlerden razı olsun. İki yıldır bize çok büyük mutluluklar tattırdınız. Ben Aykut Hocama çok inanıyorum ve güveniyorum her zaman onun arkasında olmaya devam edeceğim. Futbolun yoğun dikkat oyunu olduğunu biliyorum. Geçen yıl bunu çok iyi yaptık hızlı düşünerek. Ben Konyaspor’u boksör Tyson’a benzetiyorum, topu çeviriyoruz, çeviriyoruz hızlı bir atakla pat küt diyoruz ve golü atıyoruz. Bu yıl tabi eksikliklerimiz var herkes aynı performansı gösterecek diye bir şey yok. İnşallah Konya hazır, seyirciler hazır, stat full, teknik heyetimiz hazır, futbolcularımız hazır, yöneticilerimiz hazır, inşallah ben bu maçta çok büyük bir başarı elde edeceğimizi umut ediyorum ve inanıyorum. Ben sizlere bu manada teşekkür ediyorum. Aykut Hocamızı da çok seviyorum Konya’dan ayrılmasını da istemiyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Musa Arat konuşmasında “Konya’mıza güzel şeyler yaşattınız bu süreç içerisinde. Yarın ki maçınızda başarılar diliyorum. Dualarımız sizlerle inşallah kupayı da alıp getirirsiniz. Allah yardımcınız olsun” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından söz alan başkanımız Ahmet Şan ise “Teknik heyetimize, futbolcularımıza ve taraftarımıza inanıyoruz. Ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Yarın istediğimiz sonucu alabilmek için bütün gücümüzü sahaya yansıtacağız” dedi.

Konya Milletvekili Uğur Kaleli, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti İl Başkanı Musa Arat, başkanımız Ahmet Şan ve yönetim kurulu üyelerimizin hazır bulunduğu destek ziyaretinde son konuşmayı teknik direktörümüz Aykut Kocaman yaptı. Teknik direktörümüz Aykut Kocaman “Şunu söylemeliyim takımım adına… Burada hemen hemen herkes en gencinden en yaşlısına, maçın önemini çok iyi biliyor. Herkes elinden geleni sonuna kadar yapacaktır. Gerisi takdir” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından takımımız Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda son çalışmasını yaptı. Antrenman sonrasında futbolculara ev yapımı özel baklava ikram edildi.,

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.