Konyaspor’da Moke de tamam

Konyaspor’da Moke de tamam
Atiker Konyaspor yeni sezona büyük ölçüde yenilenmiş bir kadroyla girmeye hazırlanıyor. Yeşil-beyazlılar hızlı bir transfer sezonu geçirirken, stoperi de Wilfried Moke ile takviye etti

Mustafa Reşit Akçay yönetiminde yeni sezona hazırlanan Atiker Konyaspor, bir yandan da transferlerine devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, Akçay’ın raporu doğrultusunda yeni isimlerle anlaşmaya sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz sezonu Romanya’da geçiren Wilfried Moke ile de imzaladı.

UEFA TECRÜBESİ VAR

29 yaşındaki Demokratik Kongolu futbolcu pazar gün Konya’ya gelirken, dün sağlık kontrolünün ardından 3 yıllık anlaşma imzalandı. Tecrübeli oyuncu imzanın ardından kampa katılmak için Konya’dan ayrıldı.

ELİMDEN GELENE YAPACAĞIM

Moke, “Takımı yarın görme fırsatı bulacağım. Çok heyecanlıyım. Kulübümüzün bu sene Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olmasından dolayı ben de çok sevinçliyim. Benim için buraya gelme kararını almak çok önemliydi. Her şey çok güzel olacak, eminim geçen yıldan daha da güzel şeyler olacak bu sene. Taraftarımızın geçen yıl olduğu gibi takımımızı desteklemelerini istiyorum. Kendimi adıma şunu söyleyebilirim ki; elimden gelenin en iyisini yapacağım. Merak etmesinler, bu sene de onlara çok önemli zaferler getireceğiz” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.