Konyaspor’da Traore şoku

Konyaspor’da Traore şoku
Puan alabileceği müsabakayı son dakikada yediği golle 2-1 kaybeden Atiker Konyaspor’a kayıp puanların ardından bir şok da Traore’den geldi.

2017-2018 sezonunun ilk maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelen ve puan alabileceği müsabakayı son dakikada yediği golle 2-1 kaybeden Atiker Konyaspor’a kayıp puanların ardından bir şok da Abdou Razack Traore’den geldi. Müsabaka içerisinde Jurica’nın sert müdahalesi ile yerde kalan ve rakibin sarı kart gördüğü bu gaddarca faulün ardından yerden kalkamayan Traore’de parçalı kırık tespit edildi. Tecrübeli oyuncunun uzunca bir süre sahalardan ayrı kalacağı ifade ediliyor.

2017-2018 sezonunun ilk maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelen ve puan alabileceği müsabakayı son dakikada yediği golle 2-1 kaybeden Atiker Konyaspor’a kayıp puanların ardından bir şok da Traore’den geldi. Müsabaka içerisinde Jurica’nın sert müdahalesi ile yerde kalan ve rakibin sarı kart gördüğü bu gaddarca faulün ardından yerden kalkamayan Traore’de parçalı kırık tespit edildi. Tecrübeli oyuncunun uzunca bir süre sahalardan ayrı kalacağı ifade ediliyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.